Inlevend vermogen | vakbekwaam | resultaatgericht

Over mij

Mijn naam is Wilma Mensink en ik ben wandelcoach.

Drie talenten die ik in mij heb: inlevend vermogen, vakbekwaam en resultaatgericht. Ik ben er trots op. En weet alvast: tijdens het wandelcoachen ga ik, samen met jou, ook op zoek naar jouw talenten!

Meer naar buiten, meer bewegen, minder reistijd, dat wenste ik enige tijd geleden. Als medisch maatschappelijk werker in de revalidatiezorg kreeg ik de behoefte om meer buiten te zijn, om minder in de auto te zitten naar het werk, en om meer in beweging te komen.
In de zoektocht naar dit verlangen kwam Wandelcoaching op mijn pad. Ik ontdekte dat ik mijn belangrijkste kernwaarden hierbij kan inzetten: gezond zijn, liefdevol zijn en persoonlijke groei, 

Het belangrijkste aspect in het contact met mensen is je kunnen inleven in de ander en onderzoeken: waar haakt het, wat is jouw behoefte, waar wil jij naar toe. Ik leef me in en luister naar jou.

Vakbekwaam mag ik mij noemen vanwege mijn ervaring in het werken met mensen met een hulpvraag. Zoals mensen met pijn, veelal mentaal, mensen met stress, onzekerheid. Soms is er sprake van teleurstelling, ontevredenheid, van een leven dat niet zinvol meer lijkt. Of is er sprake van verlies van gezondheid, van werk, of van een dierbaar medemens. Ik help je graag met jouw hulpvraag. 

Tijdens het wandelcoachen maak ik gebruik van ‘mijn gereedschapskist’ gevuld met de opleiding Social Work, positieve gezondheid, ACT (acceptance and commitment therapy), EFT relatietherapie, post traumatische groei (PTG) en de post-HBO opleiding tot wandelcoach.

Wandelcoaching is resultaatgericht, ik ben gedreven en vind er uitdaging in om met jou tot resultaat te komen, we doen dit stapje voor stapje, met de natuur als positieve inspirator. Je zal het ontdekken!

Locatie

Ik woon in Olst, gelegen in de prachtige Sallandse omgeving. Landgoederen, bossen, open wandelpaden en  de mooie IJssel. Er is voldoende ruimte om ergens in deze omgeving te wandelen, naast elkaar.

Woon je verder weg? Dan kunnen we overleggen. De reiskosten buiten de gemeente Olst bedragen 0,29 ct/km.  

Gaan wij samen op pad?

Wandelcoach opleiding

Voeg je header hier toe

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Scroll naar boven