Diensten

Ik bied verschillende pakketten aan voor wandelcoaching. Kom je er niet goed uit welk pakket het best bij je past? Laten we dan een vrijblijvende kennismaking plannen! We kijken samen of wandelcoaching bij je past.

Soms wordt wandelcoaching vergoed door je werkgever of zorgverzekeraar.

Wat levert wandelcoaching op?

  • Rust in hoofd en lijf. Rust in de dag, meer rust op het werk
  • Niet altijd meer doorgaan. Je kan weer kiezen voor meer tijd en ruimte innemen voor jezelf
  • Bewustwording, zoals bewust worden van de manier waarop je dingen doet, bewustwording van de gedachten die je in de weg zitten
  • Je gaat concrete stappen zetten, wat betekent dat er verandering gaat komen.
  • Het “te” is eraf, te veel werk, te veel te doen, te veel spanning, te veel gedachten.
  • Je gaat je blijer voelen, er komt ontspanning in hoofd en lijf, er komt opluchting.
  • Je gaat kiezen voor jezelf, je mag ruimte innemen voor jezelf, je mag zijn wie je bent
  • Je bent weer wie je bent, je voelt je weer een mooi mens, je bent een mooi mens!

Hoe doen we dat, wandelcoachen?

In onze eerste wandelsessie gaat de aandacht uit naar jouw situatie, jouw probleem. Al lopend gaan we hierover in gesprek. Na dit intakegesprek maken we een plan.

Tijdens de wandelingen is er aandacht voor de natuur, voor het lijf, voor de gedachten. We onderzoeken welk verlangen er is voor de toekomst: hoe zou je verder willen?

We gaan op zoek naar je talenten, en welke talenten je kunt inzetten in de toekomst. 

En er is aandacht voor jou, hoe jij je zelfvertrouwen vergroot, hoe jij weer liefdevol naar jezelf kan kijken.

Tijdens het wandelen staan we af en toe stil, of doen we een oefening. De gesprekken duren gemiddeld 75 minuten.

Pakket A

Bij Pakket A van het wandelcoaching traject starten we met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw specifieke behoeften en doelen, zodat we het traject kunnen afstemmen op wat het best bij je past. Vervolgens plannen we in totaal drie waardevolle wandelsessies van gemiddeld 75 minuten. De kosten voor dit pakket zijn €275,-.

Pakket B

Bij Pakket B van het wandelcoaching traject beginnen we met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we jouw specifieke wensen en doelen bespreken. Kiezen voor dit pakket is afhankelijk van de behoefte en complexiteit van jouw hulpvraag. Dit pakket omvat in totaal vijf inspirerende wandelsessies, waarbij we gemiddeld 75 minuten wandelen. De investering voor dit pakket bedraagt €465,-.

Seizoens-wandeling

Na het afronden van Pakket A of B heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een speciale seizoenswandeling. Deze wandeling biedt je de gelegenheid om in de natuur te reflecteren op je groei en ontwikkeling. Een sessie kost €95,-. 

Bedrijven pakket

Bent u op zoek naar wandelcoaching binnen uw bedrijf? Wellicht kan ik iets voor u betekenen. Samen kunnen we kijken naar hoe ik uw medewerkers kan ondersteunen en begeleiden om hun welzijn en productiviteit te bevorderen. Vul het onderstaande formulier in via de knop of bel mij en ik neem contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Scroll naar boven